Best Memories > Marturii > Roxana si Cristi

Roxana si Cristi


Nunta este un moment important din viata fiecaruia si pentru asta trebuie sa alegi profesionistii pentru a imortaliza cat mai fidel evenimentul.
Desi aveam niste referinte despre ei nu credeam ca sunt asa de profesionisti. Dar dupa ce am primit materialele de la nunta noastra si le-am vizionat impreuna cu familia si prietenii, am fost placut surprinsi de calitatea lor, asteptarile fiindu-ne depasite. Pentru asta trebuie sa le multumim atat lui Aurel cat si lui Mihai, doi adevarati profesionisti pentru ca au stiut ce sa ne ceara si ne-au ajutat sa fim cu zambetul pe buze tot timpul.
Si un sfat pentru cei care apeleza la serviciile lor: lasati-va pe mainele lor pentru ca stiu ce fac. Si va mai sfatuim sa va faceti albumul de nunta. Pe noi ne-a impresionat foarte mult si nu numai. Multi tineri care se casatoresc prefera sa-si ia pozele pe DVD-uri si sa le tina pe calculator. Daca alegeti varianta asta credeti-ne ca faceti cea mai mare greseala.Nimic nu se compara cu ochiul unui profesionist. Si nici nu costa o avere. Dupa ce am primit albumul de nunta l-am privit de zeci de ori in primele saptamani , fara sa exageram.
Alegeti calitatea si profesionalismul de la Best Memories!