Albume foto digitale


Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte. Dar pentru ca ea să-și arate adevărata valoare și să exprime toată emoția din clipa în care a fost făcută, este necesar să fie tipărită și prezentată într-un mod elegant și profesional. Pentru aceasta vă propunem albumele foto digitale, acestea fiind la ora actuală cele mai competitive și mai adecvate albume pentru un eveniment cum este nunta.
Acestea au pagini groase, din carton rigid, printul foto acoperind două pagini de album pe întreaga lor suprafață. Așadar se poate continua o fotografie de pe o pagină pe alta pentru un efect vizual mai puternic, mai ales că, indiferent unde este deschis albumul, paginile alăturate sunt plane, mulțumită sistemului ingenios de legare. Durabilitatea în timp este un alt atu al albumelor foto digitale care le face potrivite pentru nunți.
Coperțile lucrate și legate manual, printul pe hârtie de cea mai bună calitate, dar și procesul de lipire la cald ne dau siguranța că amintirile celor mai frumoase clipe din viața dvs. sunt în siguranță peste ani.
Vă invităm să vizualizați și galeriile cu designul albumelor foto executate de echipa Best Memories.
Galerie albume foto